Dick Fijn – Dikke vrachten

Na het ongekende succes van zijn vorige singles is Dick Fijn uit ’t Loo bij Oldenbroek terug met een nieuw nummer “Dikke Vrachten” 

‘Als jongen van 9 schreef ik al nummers over vrachtwagens en het is m’n droom om ooit vrachtwagenchauffeur te worden. Ik was steeds een beetje bezig met leuke teksten, en in mijn hoofd spookten de woorden “Dikke Vrachten”, wat onder vrachtwagenchauffeurs vaak wordt gezegd als men met een grote lading rijd. Dat leek mij wel een mooie titel voor een nieuwe singel. 

Nadat ik contact had opgenomen met mijn producer Arjan Venemann, zijn we samen bij mij thuis gaan schrijven en zo kwam het nummer “Dikke Vrachten” tot stand. 

Dat ik trots ben op het eindresultaat is een understatement, het is een heerlijk nummer geworden wat helemaal bij mij past. En dat ik een hele actieve rol heb gehad in het schrijven van dit nummer maakt het nog meer bijzonder voor mij. Ik hoop dat mijn fans er net zo enthousiast over zijn als dat ik zelf ben’, aldus een trotse Dick Fijn. 

Anoniem over straat kan Dick Fijn bijna niet meer, want waar hij ook is, er zijn altijd fans die met deze jonge truckerszanger een selfie willen maken. Dick ondergaat al die aandacht met een brede grijns, dat vind hij leuk en dat zal alleen maar meer worden na de release van deze nieuwe single. 

Met dank aan: Willem de Bie

 

Blijf lezen

VorigeVolgende